Boxbeers.com

Tjänster för att förmedla och sälja öl via nätet har dykt upp med åren allt eftersom intresset för denna produkt ökat.
För några år sedan försökte sig ett svenskt företag på detta men tyvärr så lyckades det aldrig.

Sedan tidigare finns bland annat tjänster som Belgoklubben där man prenumererar på belgisk utvald öl var tredje månad. Mikkeller Shop kan man själv plocka ihop flaskor och få levererat hem till dörren. Ales by mail är ett brittisk företag med fokus på just brittisk öl men en hel del annat.

Idag fick jag syn på en helt ny tjänst som heter Boxbeers som är i dansk ägo och erbjuder flera olika alternativ. Bland annat prenumerationer av olika dess slag men även smakkassar, fredagsöl och företagsgåvor.

_DSC2123

Om man bor i Danmark verkar det var ett bra alternativ och de levererar även till Sverige men man skriver samtidigt att man själv skall rapportera punktskatt till Skatteverket och helt plötsligt så faller tjänsten lite känner jag.

I nuläget finns det cirka 20 bryggeriet anslutna och av dessa bland annat Ugly Duck, Hornbeer, Baladin, Flying Couch, Samuel Smith med flera.

Vad tror ni om det här? Någon som hunnit prova tjänsten?

Läs mer om dem här!

Submit a comment

E-postadressen publiceras inte.