Vad som är på gång!

Ni som följer bloggen har förmodligen märkt att tiden mellan inläggen bara bli längre och längre. Så är tyvärr den bistra verkligheten även om jag älskar att skriva och uttrycka mig i ord så räcker för tillfället inte tiden till.

Den stora anledningen är att jag numera driver flera projekt som måste gå före skrivandet.

I vilket fall så tänkte jag berätta lite kort om vad som är på gång och det kommer att avslöjas fler saker framöver.

Nu närmast är det dags för mig att bege sig till Malmö Öl & Whiskyfestival som går av stapeln nästa helg. Där kommer jag att finnas tillsammans med  Trädskogens Bryggeri och serverar några av våra olika öl.

Några veckor senare beger jag mig till Belgien tillsammans med tre vänner och tanken är att det även skall göras ett mindre reportage om vår resa. Om det dyker upp på bloggen är oklart men ni kommer att hitta det någonstans.

Veckan därefter är det dags för Växjö Ölfestival som jag arrangerar tillsammans med Kök11 för andra året i rad. 20 stycken utställare är bokade och totalt finns det 800 biljetter. Just idag sålde andra passet slut och det finns endast ett fåtal biljetter till första passet.

Allt talar alltså för att festivalen även i år säljer slut på alla biljetter cirka en månad innan. Riktigt kul att det finns ett sådant enormt intresse.

Växjö Ölfestival kommer jag för övrigt återkomma till framöver för att berätta lite närmare. Läs mer på www.vaxjobeer.se

Utöver detta så har jag några fler projekt på gång och Helbergs Humle som jag nämnt tidigare kommer att förändras något. Dessutom kommer fru Helberg att spela en central roll.

Som sagt var! Mycket spännande som händer just nu och jag hoppas att ni skall komma att gilla det.

Bjuder på några foton dessutom som jag tagit den närmsta tiden.

_DSC0322-4

_DSC0478

_DSC0601

_DSC0721

Submit a comment

E-postadressen publiceras inte.