5 år med Helbergs Humle

Idag är det en alldeles speciell dag. Helbergs Humle firar nämligen idag fem år.

Det skulle vara fel att säga fem år som blogg eftersom bloggen inte längre uppdateras flitigt.

Men för lite mer än fem år sedan bestämde jag mig för att börja blogga om mitt nyvunna intresse hantverksöl.

Det fanns inte då någon som helst tanke eller aning om att jag fem år senare skulle sitta här och vara på pass involverad i hantverksöl som jag är just idag.

För vad har hänt på dessa fem år?

Massor som kan relateras till denna fantastiska dryck som stavas öl. Så mycket så att det med ord inte går att beskriva. Allt för kärleken till hantverksöl och för att förstå och lära nya människor att upptäcka det.

_DSC3902

I vilket fall tänker jag fortsätta på samma spår och Helbergs Humle som en gång i tiden var en blogg med stort fokus på ölfoto har utvecklats till ett företag där min fru numera också är involverad och där jag en gång i tiden hoppas kunna involvera mina två fantastiska barn!

Helbergs Humle finns och verkar för en bättre ölkultur!

För er som inte följt mig på ett tag så hittar ni flera av mina projekt på bland annat Facebook.
Länkar nedan!

Helbergs Humle Shop

Helbergs Humle Facebook

Växjö Ölfestival

Brasserie Goaroijes Ölfestival

Carlshamn Craftbeer Festival

Trädskogens Bryggeri