Brekeriet Bar with Friends – 2016

Flera år i rad så har jag tyvärr inte lyckats pricka in det fantastiskt trevliga arrangemanget ”Brekeriet Bar With Friends”. I år lyckades jag dock med bedriften att ta mig till fantastiska Malmö för att besöka Hamnmästaren och träffa de tre bröderna och deras vänner.

Med tanke på arrangemangets storlek var det minst sagt ett bra utbud av såväl bryggarkollegor som bra öl. Fokus låg på Skåne men även ett skotskt, ett från Göteborg, två från Danmark och ett från Stockholm fanns representerade. Dessa var inga mindre än: Brekeriet, Malmö Brewing CoBrewDogRemmarlöv GårdsbryggeriBeerbliotekHyllie BryggeriConstant CompanionBrewskiAlefarm BrewingStockholm Brewing Co.Dry & Bitter Brewing CompanyCharlis Brygghus

En otroligt trevlig dag med massor av trevligt folk och bra öl som varvades med sol och regn varannan timme. Inget som besökarna verkade bry sig om dock eftersom det fanns så mycket god dryck att tillgå.

Jag och hoppas och tror att det återkommer även nästa år och det här tänker jag för allt smör i Småland inte missa. Tack bröderna Ek och vänner för att ni förgyllde min lördag i mitten på augusti.

Bjuder på några foton som togs under dagen!

IMG_2351 IMG_2349 IMG_2348 IMG_2347 IMG_2346 IMG_2340 IMG_2337 IMG_2336 IMG_2335 IMG_2333 IMG_2327 IMG_2324 IMG_2322

Länk till arrangemanget på Facebook:

https://www.facebook.com/events/1000549316702810/

För övrigt kan jag väl även avslöja att min tanke är att komma igång och börja skriva men även fotografera lite mer aktivt på bloggen eftersom jag har saknat det. Hoppas det uppskattas!